Om oss
Om Ludwigs

Ludwigs Pool & Badrum Bygg AB består av ett kreativt team hantverkare. Idag har vi 17 anställda, var och en med sitt specialitetsområde. Våra anställdas utveckling främjas hela tiden, dels genom fortbildningar och dels genom att hela tiden utsättas för nya spännande utmaningar. Tack vare vår starka sammanhållning har vi ett dynamiskt och tryggt arbetsteam där kreativiteten hela tiden får flöda fritt.

Kunskap

Solida grundkunskaper är väldigt viktigt i byggbranschen och alla anställda på Ludwigs Pool & Badrum Bygg AB har utbildning som överensstämmer med branschens bestämmelser. För att arbeta som hantverkare inom olika byggförgreningar så krävs både skolgång och praktik där teoretiska kunskaper varvas med praktisk träning.

Erfarenhet

Kompetens är ett resultat av kunskap tillskansad genom utbildning och erfarenhet. Teoretisk kunskap är väldigt viktigt att ha i grunden, men inte mycket värd utan praktisk erfarenhet. Ludwigs Pool & Badrum Bygg AB startades år 2010, men erfarenheten bland oss som arbetar här sträcker sig väldigt mycket längre tillbaka i tiden än så. Vi har länge följt med i tidens svängningar och har ett mycket brett perspektiv att basera vårt arbete på. 

Kvalitet

Tack vare vår kombination av kunskap, erfarenhet och modern teknologi kan vi på Ludwigs Pool & Badrum Bygg AB erbjuda marknadens högsta kvalitet på byggjobb inom badrum och pool – och tillhörande uppdrag.

Vi är mycket seriösa med det vi sysslar med och nöjer oss inte med att vara näst bäst. Vår höga ambitionsnivå är något som du som vår kund har allt att vinna på. 

Välkommen till Ludwigs Pool & Badrum Bygg AB!