Övriga tjänster 


Våra övriga tjänster

Pool

Som indikeras av vårt företagsnamn så erbjuder vi på Ludwigs Pool & Badrum Bygg AB också tjänster inom poolbygge. Allt fler människor vill ha en privat pool och vi är specialister på såväl utomhus- som inomhuspooler – med allt som hör till i form av tillbyggnader, trädäck, terrasser, takläggning, målning och snickeri m.m. 

När man anlägger en pool är en stor del i arbetet plattsättningen. Man kan välja mellan vanligt kakel och mosaik, helt beroende på smak. Vi på Ludwigs Pool & Badrum Bygg AB ser på plattsättningen som en konstform och har mängder av egna idéer på unika lösningar. Vi är givetvis lyhörda för dina önskemål – det är alltid de som styr. Den som väljer att låta oss på Ludwigs Pool & Badrum Bygg anlägga sin pool får en originell pool som håller i många år framöver.

Vi hjälper gärna till med råd inför val av pooluppvärmning, pooltak och andra tillval. Besök gärna vår lokalsida som rör våra pooltjänster.

Bygg- och fastighetstjänster

När det gäller uppdrag för hotell och fastigheter så erbjuder vi samma osvikliga kvalitet i allt vi gör. Att omfattningen är större och eventuellt repetitiv, t ex om man beställer 20 badrumsrenoveringar i en större fastighet, spelar ingen roll. Vi är ett mycket ambitiöst byggföretag med fokus på hög standard. Det vi bygger håller sig fräscht i många år.

Vi är alltid intresserade av att anta nya utmaningar och tycker att det är spännande med originella lösningar som fyller antingen praktiska eller estetiska funktioner. Samtidigt är såväl kunskap som erfarenhet hög, vi lämnar inget utrymme för misstag och är alltid noga med tydlig kommunikation.

Välkommen att höra av dig till oss om du vill veta mer om vad vi har att erbjuda!