Skapa din oas
Skapa din oas

Detaljerna skapar helheten

När man bygger ett badrum så är det många val som ska göras och varje val är viktigt! Visst är saker som kakel och val av toalett och badkar viktigare än vilka krokar man väljer, eftersom krokar är billigare och lättare att byta ut om man inser att man har valt fel än vad ett badkar är. Man ska dock veta att varje detalj har stor inverkan på helhetskänslan. De där felvalda krokarna kan, tro det eller ej, ta udden av ett fantastiskt badrum, medan rätt krokar kan bli som pricken över i.

Detaljerna i ett badrum är många och för att vara säker på att det man väljer harmonierar på det vis man är ute efter är det viktigt att man tar sig tiden att välja och vraka bland utbudet som finns. Fin inspiration i inredningsmagasin, besök badrumsbutiker och låt fantasin flöda. Vi hjälper gärna till med idéer om du så önskar – vi har trots allt gedigen erfarenhet av, och ett mycket stort intresse för, badrumsbygg och -inredning.

Ludwigs Pool & Badrum Bygg AB har en vision om att alla våra kunder ska få en privat tillflyktsort i sitt badrum; en harmonisk oas där de kan hänge sig åt total avslappning. Vi arbetar dagligen för att detta ska bli verklighet.

Ett tryggt val

Alltid när någon brinner för något så borgar det för kvalitet. Alla vi som är en del av Ludwigs Pool & Badrum Bygg AB i Göteborg brinner för vårt hantverk och är mycket noggranna med val av material. Hur duktig man än är på att skapa så når det man skapar inte sin fulla potential om man inte väljer rätt material. De badrum vi skapar ska inte bara vara behagliga att vistas i, utan också hållbara så att de håller sig vackra och fräscha för många år framöver.